ECHIPA

Ioana Abăseacă

Absolventă de master în științe politice. A studiat politică europeană în engleză și franceză în București, cu stagii în Paris, Trnava și Vilnius. Peste 4 ani experiență profesională de consilier parlamentar.

Activitate: Consilier parlamentar la biroul senatorului Radu Mihail (Diaspora). Stagiară la Delegația Permanentă a României pe lângă UNESCO, Paris, Franța, Stagiară la „Council of Refugee Women în Bulgaria”, Sofia, Bulgaria.

Educației: Master franco-român, Facultatea de Științe Politice, Universitatea din București și Ecole des Hautes Etudes en Sciences Sociales de Paris, Licență, „Științe Politice în limba engleză” Facultatea de Științe Politice, Universitatea din București.

Maria - Luiza Serabian

Specialist în comunicare de brand & strategie de comunicare & creative Advertising

Absolventă a Master of Arts (MA): Culture, Communication and Globalization – Aalborg University, Denmark – program de master 2 ani; domenii de studiu și cercetare: comunicare în masă, comunicare interculturală, științe politice și sociologie

Absolventă a Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L Caragiale”, București – Facultatea de Film – specializarea  Scenaristică și Comunicare Audiovizuală.

15 ani de experiență în strategie și conceptualizare campanii de branding de la A-Z, dintre care ultimii 10 ani dedicați campaniilor de construcție și dezvoltare de brand-uri internaționale online & offline în propria agenție, partener al Soulhouse Consultancy Franța & Londra & Dubai, DRG Global UAE și Nestwell Londra.

3 ani dedicați comunicării politice a filialei USR Sector 2, dublate de campaniile de comunicare (online & offline) la europarlamentare, prezidențiale, locale și parlamentare. Maria a fost parte din echipa de comunicare a candidatului la Primăria Sectorului 2, Radu Mihaiu.

Skip to content